U bent hier

Nieuwsbericht: 20 augustus 2018

Oproep tot kandidaten voor uitbating cafetaria sporthal Ter Wallen

Het Autonoom Gemeentebedrijf Merelbeke zoekt kandidaten om de cafetaria van sporthal Ter Wallen uit te baten, volgens een concessieovereenkomst met een looptijd van 15 jaar (2019-2033).

Wil je inschrijven? Download dan het inschrijvingsformulier, de concessievoorwaarden en het bestek op of vraag de gegevens op bij de dienst contractbeheer in het gemeentehuis (1e verdieping), Hundelgemsesteenweg 353, 9820 Merelbeke.

De inschrijving en de verplichte bijlagen moeten het bestuur bereiken ten laatste op dinsdag 2 oktober 2018 om 12 uur. Je bezorgt de documenten met een aangetekend schrijven of geeft ze af bij de dienst contractbeheer in het gemeentehuis. Je krijgt dan een ontvangstbewijs. 

Steek de inschrijvingen in twee omslagen. Zowel de binnenste als de buitenste omslag moet de vermelding “OFFERTE CONCESSIE CAFETARIA SPORTHAL TER WALLEN” dragen. Bij de papieren versie van de offerte voeg je ook een digitale kopie (liefst USB) toe. De buitenste omslag moet geadresseerd zijn aan:

AGB Merelbeke

Dienst contractbeheer

Hundelgemsesteenweg 353

9820 Merelbeke

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Niels Van De Steene, dienst contractbeheer, 09 210 32 61, niels.van.de.steene [at] merelbeke.be. Voor een plaatsbezoek neem je contact op met sportfunctionaris Rudi Vivile, 09 210 34 20, rudi.vivile [at] merelbeke.be.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief