U bent hier

Hulp aan huis

Thuishulp de Regenboog wil ouderen en mensen die zorg nodig hebben, zo lang mogelijk in hun vertrouwde thuisomgeving laten wonen.

Dit realiseren we door het aanbieden van de nodige ondersteuning. De ondersteuning bestaat uit zowel praktische als morele hulp. Met de verschillende thuiszorgdiensten bieden wij een waaier van mogelijkheden aan om zowel de zorgvrager als zijn mantelzorgers te helpen bij de dagdagelijkse activiteiten

Hulp bij het poetsen

Voor het wekelijks onderhoud van de woning kan je een beroep doen op een poetsvrouw van het OCMW.

Thuiszorg - Gezinszorg

Soms lukt het niet meer zo vlot om de dagdagelijkse taken in het huishouden op te volgen. Een verzorgende kan bij je langskomen om je hierbij een handje te helpen.

Voetverzorging

Bij het ouder worden zijn voeten kwetsbaarder en vragen extra verzorging. Ouderen en personen met een handicap kunnen daarom gebruik maken van voetverzorging.

Tuinonderhoud

Kan je door ziekte, handicap of leeftijd het onderhoud van je tuin niet meer zelf uitvoeren? Dan kan de karweidienst je helpen om je tuin te onderhouden.

Kleine herstellingen

Kan je sommige klussen aan en rond je woning niet zelf uitvoeren en beschik je over een beperkt inkomen, dan kan de karweidienst die voor je doen.

Personenalarmsysteem

Het personenalarmsysteem zorgt ervoor dat u langer alleen thuis kan blijven wonen. Met één druk op de knop waarschuwt u iemand als u ziek wordt of valt. Weten dat er dag en nacht hulp bereikbaar is, geeft u een veilig gevoel.