U bent hier

Nieuwsbericht: 8 september 2020

De Landelijke Steinerschool Munte richt vanaf maandag 14 september dagelijks een schoolstraat in op het Munteplein bij het begin van de schooldag

Na het geslaagde proefproject rond de schoolstraat op het Munteplein in september 2019, breidt de Landelijke Steinerschool het project van de schoolstraat verder uit.

Vanaf maandag 14 september organiseert  de Landelijke Steinerschool Munte dagelijks op schooldagen een schoolstraat  op het Munteplein tussen 8u00 en 8u40 's ochtends. Op woensdag wordt ook 's middags de schoolstraat georganiseerd tussen 12u en 12u40 op het Munteplein.

Concreet betekent dit dat het gemotoriseerd verkeer  op deze tijdstippen niet toegelaten is om de schoolstraat in te rijden. Het is ook niet toegelaten de schoolstraat in te rijden voor het parkeren van de wagen, met uitzondering van de parkeerplaats voor mindervaliden op het Munteplein. Het uitrijden van de schoolstraat door bewoners of het verlaten van de parkeerplaats is wel mogelijk. Op die manier krijgen de voetgangers en fietsers meer ruimte aan de schoolpoort.

Moet je toch als ouder, leerling of bewoner in de buurt van het Munteplein zijn tijdens de organisatie van de schoolstraat, kom dan zoveel mogelijk met de fiets of te voet of parkeer je wagen een beetje verderop.