U bent hier

Nieuwsbericht: 19 november 2020

Heb jij nood aan een luisterend oor?

We zitten ondertussen al weer even in ons kot en de dagen worden steeds korter. Bij vele mensen nemen gevoelens van eenzaamheid, angst of coronamoeheid toe. Zelfs de sterkste schouders krijgen het al eens zwaar in deze periode. Samen zijn we echter sterker. Daarom wil het lokaal bestuur Merelbekenaars ondersteunen om elkaar te helpen.  

Iedereen die het moeilijk heeft in deze periode, om welke reden dan ook, heeft recht op een luisterend oor. Om dat waar te maken, zet het lokaal bestuur vrijwilligers in die op vaste basis naar mensen zullen bellen die het moeilijk hebben. Daarbij zullen ze vragen naar hun noden, een luisterend oor bieden en indien gewenst doorverwijzen naar de juiste hulpverlening. Deze vrijwilligers worden vooraf voldoende geïnformeerd, zodat ze gewapend zijn om deze rol op te nemen.

Wil jij gecontacteerd worden? 

Heb jij het moeilijk in deze periode en heb je nood aan een hart onder de riem? Of ken je iemand die er baat bij zou hebben om af en toe een telefoontje te krijgen? Geef jezelf of deze persoon dan door via het formulier of contacteer het Sociaal Huis (09 210 33 50).