U bent hier

Nieuwsbericht: 22 december 2021

Je booster nog voor nieuwjaar? Meld je aan in QVAX!

Je booster nog voor nieuwjaar? Meld je aan in QVAX!

 

Na je vaccinatie met Pfizer hoef je nu maar vier maanden meer te wachten om je booster te kunnen krijgen. Veel mensen komen nu dus wel al in aanmerking voor de extra prik. Daarom opent ons vaccinatiecentrum ook tussen kerst en nieuw de deuren.

 

Op uitnodigingen per post durfden de centra voor zo’n korte termijn niet meer rekenen.

Daarom maakten ze de volgende keuze:

  • leerkrachten basisonderwijs en medewerkers kinderopvang: zij krijgen een uitnodiging via een centrale ‘liaison’ of contactpersoon

  • brede bevolking via QVAX

Wil je dus graag voor nieuwjaar nog je prik? Meld je dan aan in QVAX.be.

Ben je leerkracht en heb je nog niets gehoord? Stel de vraag aan je directie. Zij geven de lijsten door aan onze liaison. Je kan je niet vrij aanmelden. 

 

Waar let je op met QVAX?

Je duidt aan op welke momenten je de komende week of weken beschikbaar bent om snel naar het vaccinatiecentrum te gaan.

Je engageert je dat je die kalender up-to-date houdt en daadwerkelijk beschikbaar bent op die momenten. De kalender vraagt je beschikbaarheid op in bepaalde tijdsblokken.

Opgelet: De tijdsblokken die getoond worden zijn niet de effectieve openingsuren van onze vaccinatiecentra. Deze blokken zijn gelijk voor heel Vlaanderen en volgen niet de planning van de lokale vaccinatiecentra. Voor de centra is het wel een hulp: wanneer ze een planning opmaken, zijn er meteen al een heel aantal kandidaten beschikbaar op de reservelijst.