U bent hier

Nieuwsbericht: 11 mei 2021

Leg eenvoudig zelf je afspraak vast online

Documenten (bewijzen, uittreksels ...) kan je het snelst verkrijgen door ze via het e-loket aan te vragen. Heb je meer informatie nodig, of lukt het je niet zelf? Maak dan eenvoudig zelf online een afspraak. Dat werkt het snelst.

Snel en eenvoudig je documenten verkrijgen, via het e-loket

Je kan een heleboel documenten zoals bewijzen, uittreksels, attesten en aktes zelf en eenvoudig via het e-loket aanvragen. Op die manier zal je het snelst je document ontvangen.

Zelf je afspraak plannen

Kan je het benodigd document niet zelf aanvragen, boek dan je afspraak zelf online in. Je ziet een overzicht van de beschikbare momenten en kan zo eenvoudig zelf je moment voor de afspraak bepalen.

Voor een aantal zaken kun je hieronder zelf een afspraak maken:

Staat jouw vraag hier niet tussen? Geen zorgen, we kunnen je zeker verder helpen op een van de volgende manieren:

  • Neem telefonisch of via mail contact op met de desbetreffende dienst. Vaak kunnen we je dan telefonisch of via mail helpen. Het zoekveld bovenaan maakt je wegwijs. Al onze diensten zijn telefonisch bereikbaar om een afspraak te maken van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 12 uur en van 14 tot 16 uur.
  • Nog steeds niet gevonden wat je zoekt? Neem contact op met de dienst Communicatie en onthaal via 09 210 32 11 of onthaal [at] merelbeke.be.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief