U bent hier

Nieuwsbericht: 17 april 2020

Merelbeke verlengt maatregelen bibliotheek, recyclagepark en evenementen tot eind mei

Het lokaal bestuur Merelbeke heeft beslist om tot eind mei alle gemeentelijke activiteiten te annuleren. De bibliotheek en het recyclagepark blijven voorlopig werken volgens de huidige aangepaste dienstverlening.

Activiteiten in mei geannuleerd

Het bestuur annuleert alle gemeentelijke activiteiten tot en met 31 mei. Dat geldt ook voor externe activiteiten die in de gemeentelijke gebouwen zouden plaatsvinden.

 

Afhaaldienst bibliotheek

De bibliotheek van Merelbeke biedt momenteel een take-awayservice aan. Die dienstverlening wordt verlengd tot en met 30 mei. Dankzij deze afhaaldienst kun je bibliotheekmaterialen reserveren via een online formulier of op 09 210 34 10 (van 14 tot 17 uur op weekdagen). Je kunt je pakketje op afspraak ophalen.

 

Recyclagepark op afspraak

Op het recyclagepark Hollebeek kun je momenteel enkel op afspraak je afval afleveren. Diezelfde regeling blijft behouden tot en met 30 mei. Elke weekdag tussen 9 en 16 uur kun je een afspraak maken op 0800 98 200. Wie geen afspraak heeft, krijgt geen toegang. Kom alleen als het echt nodig is en je je bezoek niet kunt uitstellen.

 

 

Meer info: www.merelbeke.be/corona

  • Recyclagepark in coronatijden
Recyclagepark in coronatijden