U bent hier

Nieuwsbericht: 20 Februari 2018

Stand van zaken en fasering werken

Op dinsdag 19 februari 2018 ging een informatievergadering door over de voortgang van de werken en aanpassingen die we de komende maanden kunnen verwachten op de campus. Onderaan deze pagina kan je de presentatie downloaden die de voortgang en fasering van de werken weergeeft, en meer informatie geeft over de belangrijkste wijzigingen waarmee je rekening zal moeten houden;

 

De meest voorkomende vragen kan je hieronder ook in vraag-en-antwoord vorm terugvinden.

 

Hoe zal ik het woonzorgcentrum kunnen bereiken?

De toegang tot het gebouw verhuist naar achteren. Aan de glazen verbinding naar de Zilverberk zal de toegang voor alle bezoekers en personeel komen. Via de verbindingsweg aan de Zilverberk zal je hier steeds makkelijk toegang tot krijgen.

Hoe zal ik de assistentiewoningen of het administratief centrum kunnen bereiken?

De assistentiewoningen en het administratief centrum blijven toegankelijk via de Poelstraat. De parking is echter enkel beschikbaar voor bezoekers en bewoners van de assistentiewoningen. Voor het personeel zal er steeds een verbindingsweg (te voet) zijn tussen de parking en het gebouw. Hoe kan ik het lokaal dienstencentrum bereiken? Het lokaal dienstencentrum blijft bereikbaar langs de Poelstraat/Kloosterstraat. Er zijn enkele parkeerplaatsen voor bezoekers van het Sociaal Restaurant. Alle overige bezoekers zullen iets verder moeten parkeren.

Waar kan ik parkeren?

Met uitzondering van 6 plaatsen aan het lokaal dienstencentrum, die uitsluitend gebruikt mogen worden voor bezoekers van het Sociaal Restaurant, verdwijnen alle parkeerplaatsen op de campus. Iedereen kan zich parkeren op de parking naast de Zilverberk of aan de gemeentehallen.

Wat als ik met de fiets kom?

De gebouwen blijven steeds toegankelijk met de fiets. Het kan zijn dat de fietsenstallingen verhuizen, maar momenteel weten we nog niet waar deze dan precies terecht zullen komen. Alle wijzigingen zullen duidelijk aangeduid worden.

Blijven de gebouwen voldoende toegankelijk voor de hulpdiensten?

Er is een goed overleg tussen alle betrokken partijen zodat dit te allen tijde gegarandeerd kan worden.

Waar kan ik terecht met mijn vragen of opmerkingen?

Alle vragen of opmerkingen kan je doorgeven aan Katrien Van Gysegem (09 210 71 22 - Katrien.VanGysegem [at] ocmwmerelbeke.be) Katrien staat in rechtstreekse verbinding met het bestuur, alle aannemers en andere betrokken zodat je vraag snel en goed terecht komt.

  • Werken aan het nieuwe Lokaal Dienstencentrum
Werken aan het nieuwe Lokaal Dienstencentrum