U bent hier

Nieuwsbericht: 10 maart 2021

Vacature: Begeleiders opvang creatieve vakantiekampen

Cultuurhuis Merelbeke organiseert creatieve en artistieke vakantieweken voor kinderen onder begeleiding van professionele coaches. Voor en na de workshops en tijdens de middagpauze is er opvang voorzien. We zijn op zoek naar begeleiders voor deze opvangmomenten.

Wie?

Ben je ouder dan 16? Heb je een hart voor kinderen en interesse in kunst en creativiteit? Stel je dan zeker kandidaat!

Wat?

Je verwelkomt de kinderen en zorgt tijdens de opvang voor een speelse invulling. Een toffe beeldende activiteit, samen verhalen lezen, ravotten of rustig spel? Wij zorgen voor het nodige materiaal, jij leidt alles in goede banen en helpt hen met praktische zaken. Bij het toonmoment ondersteun je de kinderen, onder begeleiding van de coaches.

Wanneer?

Je werkt ’s ochtends voor de start van het kamp, ’s middags tijdens de lunchpauze en ’s avonds na de workshop, goed voor een 5-tal uur, verspreid over de dag. Mooi te combineren met studeren! Op de dag van het toonmoment ben je een uurtje extra aanwezig.

We zoeken begeleiders voor:
•    Kobra Kunstig Kamp voor Kleuters van 12 tot en met 16 april
•    Zomerse theaterweek voor 10- tot 12-jarigen van 5 tot en met 9 juli

Vergoeding?

Je krijgt een vergoeding per gepresteerd uur. Werk je liever als vrijwilliger? Ook dat kan besproken worden.

Hoe?

Stuur voor 22 maart (voor het paaskamp) of voor 15 april (voor het zomerkamp) een mailtje met je motivatie en een korte voorstelling van jezelf naar info [at] cultuurhuis.merelbeke.be.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief