U bent hier

Wedstrijd: Het Lokaal Dienstencentrum zoekt een nieuwe naam

Het nieuwe lokaal dienstencentrum dat eind 2018 haar deuren opent  voor het publiek wordt ongetwijfeld de place2be. 

Er viel nu reeds best wat te beleven  in ons LDC. Maar met het nieuwe gebouw kunnen we pas alle registers open trekken.  Het bestuur koos voor een performant  gebouw dat beantwoordt aan de ambities  die zij samen met de Merelbekenaren koesteren voor de toekomst.  
Het wordt een ontmoetingsplaats, waar je op je gemak iets kan drinken, nieuwe vriendschappen kunt aangaan of net oude vriendschappen weer aanhalen. Ons sociaal restaurant dat nu uit zijn voegen barst krijgt meer ruimte zodat we meer mensen een kwaliteitsvolle maaltijd  kunnen aanbieden. Met de computerklas helpen we iedereen op weg de digitale kloof te dichten en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Met onze nieuwe leskeuken brengen we even goed foodies en hun passies samen als mensen die zelden kookten. Onze grote aparte bewegingsruimte kan nu de week door bewegingsactiviteiten programmeren. Met ons zorglokaal kunnen we senioren op een gepast manier  voetverzorging en haartooi aanbieden.

En natuurlijk zal je als voorheen allerhande workshops kunnen volgen, maar ook eigen initiatief kunnen nemen om je talenten te ontwikkelen. We gaan, via projecten, sterker focussen op mensen thuis die afhankelijker worden. En meer dan ooit voorheen gaan we inzetten op het eigen potentieel en de talenten in Merelbeke, en een uitbouw door vrijwilligers stimuleren. Je leest het, samen met jou slaan we een nieuwe weg in en zetten zo mogelijks een geweldige stap richting ideale wereld.

Om kracht bij te zetten zoeken we een nieuwe naam voor het Lokaal Dienstencentrum Wilgenhof.

We nodigen je uit om mee te doen aan de wedstrijd: Het lokaal dienstencentrum zoekt een nieuwe naam. Tot 30 juni 2017 kunt u uw voorstel van naam doorsturen naar het OCMW. Een wedstrijdjury zal de definitieve naam voor het nieuw LDC kiezen op basis van de inzendingen. De winnaar krijgt een geschenkbon van € 250,00 en eeuwige roem… in Merelbeke.

Criteria waar we zullen mee rekening houden voor een nieuwe naam zijn o.m.

  • Moet kort, duidelijk en krachtig zijn, liefst één woord;
  • Moet de potentie hebben snel een ‘merk’ te worden
  • Moet inhoudelijk verwijzen naar de nieuwe werking
  • Moet een seniorengroep 50+ aanspreken
  • Als het kan mag het zich lenen als werkwoord
  • Mag sappig zijn, eventueel Merelbeeks dialect
  • Mag verwijzen naar een verleden, het nieuwe gebouw  of een lokaal element

Het wedstrijdreglement en een wedstrijdformulier kan je u telefonisch aanvragen via 09/210.71.67 of via mail wilgenhof [at] ocmwmerelbeke.be. Maar eenvoudiger nog is gewoon het digitale wedstrijdformulier  invullen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief