U bent hier

Nieuwsbericht: 28 maart 2018

Zitdagen belastingen voortaan alleen op afspraak!

Wie hulp kan gebruiken bij het invullen van zijn belastingaangifte, kan ook dit jaar terecht tijdens een van de zitdagen in het gemeentehuis. Nieuw is dat je daarvoor voortaan een afspraak moet maken bij de dienst onthaal en informatie. Wie geen afspraak heeft, wordt niet geholpen.

De zitdagen vinden plaats op dinsdag 29, woensdag 30 en donderdag 31 mei en vrijdag 1 juni, telkens van 9 tot 12 en van 13 tot 16 uur. Een afspraak maken kan vanaf maandag 16 april bij de dienst onthaal en informatie (09 210 32 80 of info [at] merelbeke.be ()) of aan de infobalie in het gemeentehuis. 1 afspraak = 1 aangifte! Wie meerdere aangiftes wil laten invullen, moet dus ook verschillende afspraken maken. Breng zeker je identiteitskaart mee. Kom je voor iemand anders? Breng dan een kopie van zijn of haar identiteitskaart en een volmacht mee.

Wie niet kan langskomen op een van de zitdagen kan vanaf 2 mei ook terecht in het belastinggebouw in Ledeberg (Zuiderpoort blok B, gelijkvloers, Gaston Crommenlaan 6) en dat elke werkdag van 9 tot 12 uur. In de maand juni is dat elke werkdag van 9 tot 15 uur, maar hou er rekening mee dat de wachttijden dan langer zijn. Of je kan je belastingaangifte online indienen op www.taxonweb.be.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief