U bent hier

Jeugdcentrum Molenhoek

Jeugdcentrum Molenhoek

Openingsuren en contact

Jeugdcentrum Molenhoek
vandaag
open van tot en van tot
Hundelgemsesteenweg 445
9820 Merelbeke
  • Telefoon09 210 35 60
09 210 35 69
jeugd [at] merelbeke.be

Na een cultuurarm jaar en een bescheiden digitale versie van Open Monumentendag 2020, zijn we er in Merelbeke weer bij om u een fraai Open Monumentendagprogramma aan te bieden. Zo kan u op 12 september tussen...

Fiets zondag 12 september dwars door Rodeland. Tussen 13 uur en 18 uur kan je op 16 plaatsen op het traject stoppen. Je krijgt er uitleg over het gebied e de werking.

De totale fietsroute is 43 kilometer,...

Lokale clubs, verenigingen en actoren binnen cultuur, sport en jeugd kunnen een beroep doen op aanvullende financiële middelen van het corona-noodfonds.

Lokalenverhuur jeugdcentrum

Jeugdcentrum Molenhoek stelt twee zalen ter beschikking voor de activiteiten van de dienst jeugd, voor de jeugdraad, voor Merelbeekse jeugdwerkinitiatieven en voor andere Merelbeekse verenigingen.

Jongereninformatiepunt

In het JIP kan je terecht met al je vragen over de leefwereld van kinderen en jongeren. Niet alleen zij zelf maar ook hun ouders zijn welkom. Zit je met een ei en geraak je er zelf niet uit? Kom dan zeker langs in het JIP!

Fuifcoaches

Elk jaar organiseert de dienst jeugd een cursus waarbij jongeren leren om een fuif op een veilige en verantwoorde manier te organiseren.

EHBF

Eerste Hulp Bij Fuiven.

Overlast

De gegevens waarop u de organisatoren van het evenement in het jeugdcentrum kunt contacteren in geval van overlast.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief